Med Spa

Бързо търсене

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от вас лечение или СПА рехабилитация.

България Германия
Медицинско лечение

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от Вас лечение или СПА рехабилитация.

Медицинско лечение

Безплатни консултации с д-р Георги Стаменов и д-р Теодора Тихомирова, МБАЛ „Надежда” на 23-24 номеври 2019 в Манчестър

На 23-24.03.2019 д-р Георги Стаменов, ръководител на екипа по асистирана репродукция на МБАЛ „Надежда” и д-р Теодора Тихомирова ще провеждат безплатни консултации на щанд С32 на болницата по време на Fertility Show Manchester. За записване, моля пишете ни на fertility@medspa.bg.

Вижте още

Болница за женско здраве "Надежда" на Fertility Show Лондон, 3-4 ноември 2018

МБАЛ „Надежда” ще участва на Fertility Show London на 3-4 ноември 2018, щанд J20. Д-р Георги Стаменов, ръководител на екипа по асистирана репродукция, ще презентира предимствата и последните иновации на „Надежда”. За записване за безплатна консултация с д-р Стаменов и д-р Чапанова на 3-4 ноември, моля пишете ни на fertility@medspa.bg.

Вижте още

Болница за женско здраве "Надежда" на Fertility Show Manchester, 24-25 март 2018

Разберете повече за възможността да постигнете бременност в Болница за женско здраве "Надежда" - на 24-25 март 2018 по време на Fertility Show Manchester.Разговаряйте за най-новите постижения за асистирана репродукция в "Надежда" и за организацията на Вашето лечение с Магдалена Василева, Старши ембриолог и Ива Стойкова, Координатор пациенти от чужбина.

Вижте още

Безплатни консултации с екипа на д-р Георги Стаменов, специалист по репродуктивна медицина – МБАЛ „Надежда“, KINDERWUNSCH TAGE, Берлин, 17-18 февруари

МБАЛ „Надежда" е една от най-успешните клиники за асистирана репродукция в България. Екипът на д-р Стаменов вече над 15 години решава успешно сложни случаи на инфертилитет, свързани с напреднала възраст на майката, намален яйчников резерв, няколко неуспешни IVF опита, повтарящи се спонтанни аборти, тежък мъжки фактор. „Надежда" има собствена спермална банка и предлага донорство на яйцеклетки от български ...

Вижте още

Уринарна и анална инконтиненция при жените

Уринарната и аналната инконтиненция са чест проблем при жените. Причините за такова състояние може да са свързани с бременост и раждане, наднормено тегло, пролапс на тазовите органи, менопауза, стрес, психични нарушения. Д-р Annett Gauruder-Burmester решава трайно проблемите с уринарна и анална инконтиненция посредством конвенционални и оперативни начини за лечение. Видовете оперативни лечения, предлагани от Д-р Ann ...

Вижте още