Med Spa

Бързо търсене

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от вас лечение или СПА рехабилитация.

България Германия
Медицинско лечение

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от Вас лечение или СПА рехабилитация.

Медицинско лечение

Условия за ползване

Чрез използването на www.medspa.bg, наричан по-долу "сайта", признавате, че сте прочели, разбирате и приемате нашите условия за ползване, както следва:

Авторско право

Цялото съдържание на сайта е собственост на МЕДСПА БГ и е защитено от авторско право, търговска марка, патент или друго право на интелектуална собственост. Можете да показвате, сваляте, съхранявате и разпечатвате съдържание от сайта само за Ваша лична, некомерсиална употреба. Можете да разпечатвате многократно или да възпроизвеждате съдържание от сайта по електронен път, включително лого, текст, филми, снимки, скриптове или анимация, изцяло или частично, единствено с предварителното писмено съгласие на МЕДСПА БГ.

Ние се стремим да предоставяме точна информация на сайта за всички медицински процедури и балнео СПА терапии, доколкото ни е известно. Независимо от това, при всички случаи трябва да се консултирате с медицински специалист преди да продължите с каквото и да било лечение.

Точност на информацията в сайта

МЕДСПА БГ полага всички усилия, за да поддържа точна и актуална информацията на сайта. Въпреки това, ние не можем да гарантираме точността й във всеки един момент. Моля имайте предвид, че информацията, представена от нас или от нашите партньори − трети страни − може да съдържа неточности и печатни грешки или може да бъде остаряла в момента на достъп до нея.

Лична информация

За да обслужи Вашите здравословни потребности, МЕДСПА БГ събира информация за Вас директно от нашия уебсайт, устно или чрез офлайн формуляри. В случай, че имаме предварително писмено разрешение или сме били оторизирани от Вас, ние също можем да получим допълнителна информация за Вас от Вашия доставчик на здравни услуги или лекар. Цялата информация за Вашето здраве, която се счита за "лична информация" ще бъде запазена в тайна. Тя ще бъде споделена само с нашите партньори − доставчици на медицински услуги, за да ги улесни при предоставяне на най-доброто решение за Вашето здраве.

Нелична информация

Ако посетите сайта, търсите, четете или изтеглите информация от него, ние автоматично ще съберем нелична информация за Вас. Този тип информация може да включва Вашия IP адрес, Вашата страна, страниците, които сте посетили на нашия сайт, времето, прекарано на сайта и адреса на интернет страницата, от която сте се прехвърлили. Използваме неличната информация, за да изготвим статистика за това колко ефективен и посещаем е сайтът, за да го подобрим и да го направим по-удобен за ползване и полезен за посетителите.

Връзки към други сайтове

На www.medspa.bg са публикувани връзки към уебсайтове на трети страни, за да Ви помогнат да намерите допълнителни полезни източници на информация. Тези връзки по никакъв начин не представляват подкрепа или препоръка от МЕДСПА БГ на съдържанието на съответния уебсайт на трети лица.

Отказване от отговорност

МЕДСПА БГ е посредник за медицински и СПА услуги. Ние се стремим да предоставяме на нашите клиенти най-високо качество на медицински и СПА услуги на най-изгодни цени чрез внимателно избиране на нашите партньори − водещи медицински доставчици на услуги и елитни СПА хотели. Ние също така помагаме и при организиране на Вашето пътуване, за да осигурим спокойна медицинска или СПА ваканция за всички наши клиенти. Въпреки това, ние не можем да поемем никаква отговорност за резултата от което и да било медицинско или хирургично лечение, на което ще се подложите въз основа единствено на информацията, която сте получили от нас.

Благодарим Ви, че прочетохте нашите условия за ползване!