Med Spa

Бързо търсене

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от вас лечение или СПА рехабилитация.

България Германия
Медицинско лечение

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от Вас лечение или СПА рехабилитация.

Медицинско лечение

Иновативна техника на д-р Стаменов за лапароскопско отстраняване на миоми с диоден лазер

В своята лекция д-р Стаменов сравни класическия лапароскопски метод с електричество и иновативния метод с диоден лазер. Хирургичната интервенция с лазер е изключително прецизна, протича за по-кратко време, с минимално засягане на тъканите и намалена кръвозагуба, което осигурява по-бързо възстановяване за пациента.

Над 600 участника от цял свят наблюдаваха презентациите на световно признати лекари по време на втория международен уебинар по минимално инвазивна гинекологична хирургия.

Целта на тези уебинари е да представят резултатите от непрекъснатите проучвания и подобрени практически умения в провеждането на максимално щадящи гинекологични операции - основен приоритет на медиците от цял свят.

Уебинарите се организират от Световния конгрес по хистероскопия, с подкрепата на Европейското дружество по гинекологична ендоскопия (ESGE) и Латиноамериканското дружество по гинекологична ендоскопия и ултразвук (SIAEGI).

Лекарите, които работят или имат интереси в областта на гинекологичната ендоскопия, могат да следят семинарите на адрес http://my-gch.com/eventos?lang=en.

« Обратно