Med Spa

Бързо търсене

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от вас лечение или СПА рехабилитация.

България Германия
Медицинско лечение

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от Вас лечение или СПА рехабилитация.

Медицинско лечение

Болница за женско здраве "Надежда" на Fertility Show Manchester, 24-25 март 2018

МБАЛ „Надежда"е една от най-успешните клиники за асистирана репродукция в България. Екипът на д-р Стаменов вече над 15 години решава успешно сложни случаи на инфертилитет, свързани с напреднала възраст на майката, намален яйчников резерв, няколко неуспешни IVF опита, повтарящи се спонтанни аборти, тежък мъжки фактор. „Надежда" има собствена спермална банка и предлага донорство на яйцеклетки от български донорки. В болницата се извършват сложни репродуктивни мини-инвазивни операции. Наред с най-модерните андрологични и ембриологични лаборатории, болницата извършва предимплантационна диагностика на ембриони в собствена генетична лаборатория; разполага и с екип от репродуктивни имунолози и ендокринолози.

Разберете повече за възможността да постигнете бременност в Болница за женско здраве "Надежда" - на 24-25 март 2018 по време на Fertility Show Manchester.
Разговаряйте за най-новите постижения за асистирана репродукция в "Надежда" и за организацията на Вашето лечение с Магдалена Василева, Старши ембриолог и Ива Стойкова, Координатор пациенти от чужбина.

The Fertility Show Manchester, MEDSPA BULGARIA, щанд C 50.

« Обратно