Med Spa

Бързо търсене

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от вас лечение или СПА рехабилитация.

България Германия
Медицинско лечение

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от Вас лечение или СПА рехабилитация.

Медицинско лечение

Безплатни консултации с екипа на д-р Георги Стаменов, специалист по репродуктивна медицина – МБАЛ „Надежда“, KINDERWUNSCH TAGE, Берлин, 17-18 февруари

МБАЛ „Надежда" е една от най-успешните клиники за асистирана репродукция в България. Екипът на д-р Стаменов вече над 15 години решава успешно сложни случаи на инфертилитет, свързани с напреднала възраст на майката, намален яйчников резерв, няколко неуспешни IVF опита, повтарящи се спонтанни аборти, тежък мъжки фактор. „Надежда" има собствена спермална банка и предлага донорство на яйцеклетки от български донорки. В болницата се извършват сложни репродуктивни мини-инвазивни операции. Наред с най-модерните андрологични и ембриологични лаборатории, болницата предлага предимплантационна диагностика на ембриони в собствена генетична лаборатория; разполага и с екип от репродуктивни имунолози и ендокринолози.

Безплатни консултации с екипа на д-р Георги Стаменов, специалист по репродуктивна медицина – МБАЛ „Надежда“ в Берлин, на 17-18 февруари, в рамките на KINDERWUNSCH TAGE.

За записване – contact@medspabg.eu

« Обратно