Med Spa

Бързо търсене

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от вас лечение или СПА рехабилитация.

България Германия
Медицинско лечение

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от Вас лечение или СПА рехабилитация.

Медицинско лечение

МЕДСПА организира естетична и реконструктивна хирургия на гърдата при Dr Winfried Schönegg, водещ германски специалист с над 30 години опит в областта. Dr Winfried Schönegg е старши консултант в отделението по гръдна хирургия в болница Martin Luther Krankenhaus и старши гръден хирург в частна клиника Hygiea в Берлин.

Диагностицирането на пациентите се осъществява на място в медицинския център на Dr Schönegg в Берлин или по медицински документи, изпратени по мейла.
Есетичната или реконструктивна операция на гърдата се извършват в отделението по гръдна хирургия в болница Martin Luther Krankenhaus или в частната клиника Hygiea в Берлин.

Естетична хирургия на гърдата (мамопластика): Уголемяването на гърдите (аугментационна мамопластика) се извършва за подобряване на външния вид, размера, и контура на гърдите на жената. Жените решават да уголемят бюста си по различни причини. Някои жени смята, че гърдите им са твърде малки. Други го правят, защото гърдите им не са така красиви след бременността, имат нужда от повдигане и/или уголемяване. При трети гърдите са асиметрични. Уголемяването на гърдите се извършва с импланти, които могат да бъдат поставени под или над гръдния мускул. Разрезът може да бъде под мишницата, около гръдната ареола или в гънката под гърдата. Уголемяването на гърдите е минимално инвазивна процедура. В случаите на разрез В подмишничната ямка може да се ползва ендоскоп. Имплантите могат да са с капковидна или кръгла форма. Жената решава коя форма и големина е най-подходяща за нея като изпробва мострени импланти. Гръдните импланти представляват силиконова обвивка изпълнена с физиологичен разтвор или силиконов гел. Понастоящем имплантите с физиологичен разтвор се използват без ограничения. Имплантите със силиконов гел се ползват само при жени, участващи в одобрените клинични проучвания.

Хирургията за намаляване на бюста е удачна при жени с големи, тежки гърди, които им причиняват значителен дискомфорт като болки в областта на врата и гърба, изтръпване или усещане за слабост. При процедурата се отстранява излишната мастна, кожна и млечна тъкан и това облекчава в значителна степен гореописаните оплаквания. Трябва да имате предвид, че след подобна интервенция са възможни загуба на чувствителността на гърдите или затруднения при кърмене.

Реконструкцията на гърди най-често се прилага при жени след мастектомия поради рак на гърдата.

За организиране на консултация с Dr Schönegg, моля, свържете се с нас на:
е-mail: contact@medspabg.eu; office@medspa.bg
мобилен тел: +491725842505

« Обратно