Med Spa

Бързо търсене

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от вас лечение или СПА рехабилитация.

България Германия
Медицинско лечение

Използвайте филтрите самостоятелно или като ги комбинирате, за да откриете желаното от Вас лечение или СПА рехабилитация.

Медицинско лечение

МЕДСПА организира пълен медицински преглед, медицинско обследване при влошено здравословно състояние или получаване на второ мнение при здравословен проблем при утвърдени медецински центрове и специалисти в Германия.

Базова програма „Пълен медицински преглед” в Център по заболявания на малкия таз

EUR 1115 / BGN 2181

Базовата програма „Пълен медицински преглед” в Център по заболявания на малкия таз e в рамките на 5 часа и включва: консултация с Вашия лекар, лабораторни и клинични изследвания и прегледи, в т.ч. хормонални, изследване на тазовото дъно, уродинамика, ехография, манометрия, анализ на урината, ректоскопия, цистоскопия.

Вижте още

Стандартна програма „Пълен медицински преглед” в Европейският център за превенция (EPC)

EUR 2950 / BGN 5770

Стандартната програма за пълен медицински преглед в EPC се провеждат в рамките на 7 часа и включва ЯМР на цяло тяло.

Вижте още

Базова програма „Пълен медицински преглед” в Болница Валдфриде

EUR 1750 / BGN 3423

Базова програма „Пълен медицински преглед” в Болница Валдфриде се провежда в рамките на 5 часа. Въз основа на резултатите от програмата ще получите специфични препоръки за лечение и ако е необходимо, изготвяне на подходящ терапевтичен план; консултация за здравословно хранене; подробен писмен заключителен доклад.

Вижте още